Uggerhalne

Efter tre intensiva veckor i Frankrike och Tyskland x2 hade vi en vecka hemma innan lastbilen styrdes mot vårt södra grannland. Generellt sett hatar jag tävlingar i Danmark eftersom det är.... Lite som Sverige med alla efterblivna regler, fast också mycket sämre på alla tänkbara sätt. Funktionärer som SPRINGER efter en och tvingar en att lyfta på dubbla täcken i ösregn för att de prompt måste se nummerlappen. Polisrazzior näe man kör till och från tävlingsplatsen. Värdelösa framhoppningar. And so on...
 
Uggerhalne hade vi hört skulle vara en kanonfin och påkostad tävling, och det kanske det var - om man satt i VIPe, men för hästar, hästskötare, ryttare och övrig publik var det inget att hänga i granen. 
 
Ska vi dock se det hela från den enda ljusa sidan som fanns så; Dallas gjorde sin debut i nations cup där, och jag med för den delen! SÅ kul att få dra på sin Sverige-jackan och klä Dallas i den finaste färgkombinationen som finns. Och som han hoppade sen... Wow. Sveriges enda dubbelnolla och en stor anledning till att laget kammade hem en andraplats. Kommer aldrig att glömma den dagen!
 
Resten av gänget gjorde det också bra. Fia var placerad i unghästfinalen som vanligt och de andra två (Baltimore och Magic) hoppade fantastiskt hela helgen. Bäst av allt var dock nästan att en av mina Stephex-bästisar, Nina, var där och förgyllde en annars lerig och kall helg!
 
 
 



NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR