Sunday are for GPs

Sunday, bloody sunday. Jag är ledig(!) och med andra ord är vi inte på tävling den här veckan. Ganska skönt, för ovanlighetens skull. Jag vill ju egentligen spendera mitt liv på tävling och aldrig vara hemma men efter Göteborg har det faktiskt varit lite skönt att bara få ladda batterierna innan allt drar igång igen.
 
Göteborg, ja... En barndomsdröm som gick i uppfyllelse. Som uppvuxen i lilla Alingsås, några ynka mil från Sveriges näst bästa stad, är GHS så klart den tävlingen man alltid drömt om att få göra. Jag har varit där vartenda år sedan 1998 (med undantag för förra året) och att äntligen få se det från insidan var NOTHING BUT MAGIC.
 
Åkte upp själv på måndagen med vår fina sexåring Bella som skulle gå nya konceptet Swedish Warmblood Trophy. KUL GREJ! Perfekt för kidsen att få göra en riktig arenatävling. Hon hoppade under tisdagskvällen och gjorde det jättebra, sedan fick hon åka hem igen och i stället kom nästa gäng hästar och flyttade in i de internationella stallarna; Cordalis, Cody och Lucky Lisa.
 
Lisa kom med till Göteborg redan under Breeders Trophy i höstas men att vi kunde ha med oss två hästar för de femstjärniga klasserna fick vi veta först när vi körde hem från Borås veckan innan. SÅ roligt!!
 
Och det blev en jättebra vecka. Bodde på hotell med min kompis Matilda och nästan alla mina groomvänner var samlade för en gångs skull. Hästarna var jättefina och skötte sig exemplariskt hela helgen. Världens bästa kompisar! 
 
Nu har vi som sagt laddat om batterierna inför danska Herning dit vi åker med fem hästar på onsdag. Blir tufft men kul. En vecka hemma är helt klart nog för min del, haha. Som tur är åker vi till Italien veckan därpå!
 
I dag har jag för en gångs skull gjort någonting av min lediga dag. Normalt sett brukar jag ligga som en död säl i min säng, men i dag åkte jag och brunchade med Madde. Det är inte ofta vi hästskötare har en söndag ledig så när vi väl har det får man passa på! 
 
Efter att vi skildes åt har jag dock återgått till död säl-mode. En av mina största talanger är onekligen att ta det lugnt. Tror att det är det som räddar mig från att bli utbränd. Kan lätt spendera en vecka, eller varför inte en månad, i sängen framför gamla F1-sändningar....
 
Speaking of F1; KUL att det börjar närma sig. Känns som att det var alldeles för längesedan Nico korsade mållinjen i Abu Dhabi och blev världsmästare. Kan inte VÄNTA på att få se dessa monster till nya bilar racea på riktigt! Är helt förälskad i både Saubern och Toro Rosson... Hoppas så klart att den förstnämnda (och McLaren) är lika snabb som den är snygg! 😉
 
Bilder hittar ni på insta. Nu ska jag sova!