If I were sorry

IT'S ALIVE! Förlåt för alla löften om att "det kommer bilder senare..." och "ska skriva ett längre inlägg i kväll", men hey, det är ni som valt att lita på en återfallslögnare. 
 
Nåväl, det har varit lite mycket på lite väl många fronter de senaste veckorna. Nu börjar livet plana ut så smått och faktum är att jag har två (!!) lediga dagar denna vecka, av vilka jag utnyttjar den andra i skrivande stund. Ska alldeles strax hoppa i ett par jeans och ta mig in till Bryssel. Såg att Urban Outfitters går att hitta här... OH THE EXCITEMENT!!
 
I måndags var jag också ledig och även då spenderades dagen i Bryssel/Antwerp. Den gången med Kim, som liksom mig helt missat att allt allt allt så när som på en liten sneakers store var stängt till följd av att det tydligen var röd dag. Vi gjorde dock det bästa av situationen och åt på ca vartenda litet våffelställe dom var öppet samt shoppade i ovan nämnda lilla sneakers store.
 
Hmmmmm. Annars är allt ganska mycket som vanligt. Jobb sex dagar i veckan, fiesta på helgen. Spenderade min första kväll i total ensamhet på en MÅNAD i går kväll vilket kändes helt sjukt på mer än ett sätt. Vad har hänt med Lovisa som blir sjuk av att inte få sin heliga ensamtid?
 
Anyway. Nu orkar jag inte mobilskriva längre. Här har ni lite bilder från månaden som gått.
 
 

They say it comes in threes - love, hope and misery

BONJOUR. Ska till Antwerp med Kim för att spendera min första lediga dag på nästan två veckor på lite shopping; sommaren närmar sig med stormsteg och min garderob består av... jeans, tjocka crewnecks och vinterskor. Välbehövligt! Lovar att återkomma lite längre i eftermiddag, until then... HÄR ÄR JAKES SENASTE SINGEL OCH DET ÄR DET BÄSTA JAG HÖRT SEN ME & YOU:
 

Sunday bloody sunday

BONJOUR. Bakfullt var det här. Hade en sk Karlstad anno 2011-ish-fylla (de som vet VET) i går och mår i dag därefter. Mår nog till och med bra mycket bättre än jag förtjänar, om vi ska vara helt ärliga. Hela Stephex-gänget var ute då det är som när på tävlingsfritt den här veckan och det var SÅ kul. På sätt och vis känns det lite som att ta igen den sociala biten från gymnasiet som jag helt missade med en massa folk i ens egen ålder på ett och samma ställe.
 
Angående tävlingsfritt... Åkte till Lummen i tisdags med en häst för det femstjärniga och tre sjuåringar för Belgiska sjuårschampionatet. Pga regn och annat oväder i apokalyptiska mängder ställdes det femstjärniga in, och med tanke på hur banorna såg ut blev det inte mycket till tävling i resterande klasser heller... Bra att FEI ställde in Nations cup i alla fall, tycker helt ärligt att det är märkligt att inte allt ställdes in. Det blir ramaskri när en ryttare rappar till sin (farligt!) ofokuserade häst på en framhoppning, men att låta hundratals hästar, många unga, tävla på ett underlag som är gjort för dåligt grepp och därmed olyckor... Helt okej.
 
Sportmässigt går det annars ganska bra i mitt liv. Jag har varit ledig i dag och kunde därmed njuta av att se Nico ta fjärde raka segern den här säsongen. Rysslands GP var väl i övrigt ingen höjdare, mest fokus hamnade av förklarliga skäl på Kvyat som för andra racet i rad körde på Vettel... I Kina tyckte jag att det var en solklar racingincident men i dag kan jag inte riktigt försvara Dany. Nog om F1, i hockeyn går det också hyfsat. Det är väldigt underhållande, i alla fall. Caps och Pens i slutspel, vad mer kan man begära? Hoppas nu bara att mitt hjärtelag kan ta över serien... Jag behöver en månad till av sömnlösa nätter och nervösa dagar.
 
Annnnnnnnars är det inte så mycket. Jobbar och har mig. Var inne i Bryssel för första gången med Nina i måndags. Shoppade, käkade hutlösa mängder sushi och avslutade med en MAGISK våffla. Bor man i Belgien så gör man... Trots allt. I fredags åt vi hej då-middag ute för Aurore som ska sluta och i går var det alltså klackarna i taket. I dag har jag inte rört mig ur sängen förrän framåt kvällen då Isa och Nina kom hit för pizza-, glass- och filmhäng. Bra avslut på en bra vecka!
 
Något speciellt ni vill läsa om eller undrar? Har absolut noll blogginspiration, som ni kanske märkt. Slänger in lite bilder här lite senare (läs: i morgon om jag orkar) för just nu är min bildkälla (läs: mobilen) dödare än Hitler.